Velkledd i kirken

Det finnes egentlig ingen kleskode i den norske folkekirken. Du kan komme som du er. Likevel er det noe ekstra med å pynte seg litt til kirkebesøket, enten det er til en feiring eller en vanlig gudstjeneste.

Kjole er kledelig

Det er alltid fint å ha en anledning til å gå i kjole. Fine kjoler passer som regel bra i kirken, men det kan både bli litt kaldt og kanskje litt for luftig noen ganger. Ekstra kaldt kan det bli dersom du skal i begravelse på vinterstid, og må gå ut på kirkegården i en tynn kjole eller skjørt. Da bør du vurdere en tights under kjolen. Med seamless tights fra aim’n føler du deg litt mer påkledd og du slipper å fryse. Tights under kjole eller skjørt er dessuten veldig stilig.

Komfort og velbehag

Komfort bør ikke undervurderes, heller ikke når du er i kirken. Mange kirkebenker har vært ekstra kalde når strømprisene var høye, og en del kirkegjengere måtte nok fryse litt. Velger du behagelige seamless tights fra aim’n kan du holde deg varm selv om kirken må skru ned temperaturen.

Flerbruksplagg

Tights er et flerbruksplagg, som både kan brukes alene og sammen med topper, kjoler og skjørt. Når et plagg kan brukes å mange måter, blir det brukt oftere. Det er både miljøvennlig og økonomisk. I stedet for å kjøpe treningsbukse og strømpebukse, kan du bruke den samme tightsen. Flerbruksplagg gjør at du trenger færre klær i skapet. Med seamless tights fra aim’n har du plagg som varer lenge og som kan vaskes ofte. Det sømløse designet gjør dem behagelige å gå med.